Internationell Coachcertificering

Internationell Coachcertifiering

Qualitas erbjuder i samarbete med Orjala Consulting ICC Internationell Coachcertfiering

Internationell Coachcertifiering

Den internationella coachcertifieringen är skapad i samarbete med de internationellt erkända coacherna och NLP tränarna Joseph O´Connor (UK) och Andrea Lages (BR). År 2001 grundade de International Coaching Community (ICC). Joseph O´Connor är dessutom en synnerligen välskrivande författare till ett större antal böcker inom ämnen som coaching, NLP, systematiskt tänkande och undervisningsprinciper.
Målgrupp: Utbildningen är skapad för dig som vill utveckla dig själv i att utveckla andra – i din roll som ledare, HR-specialist, konsult eller coach.

Mål med utbildningen: Det är en mycket utvecklande och utmanade utbildning som kommer att locka fram din fulla potential. Som deltagare får du en hög kunskap och kompetens i att coacha dig själv och andra till bättre resultat och mer balans i livet.
Din coachtränare är Patric Orjala. Han är idag en av 27 ICC-coachtränare i världen och dessutom en av de mest erfarna. Patric utbildades till internationella coachtränare av Joseph O´Connor 2003. Sedan dess har Patric utbildat ca 400 personer i Sverige, Danmark, Mexico och Venezuela.
Utbildningen möter de högt ställda kraven gällande etiska riktlinjer och kärnkompetenser som både ICC och ICF har satt upp som internationell standard.
Orjala är det enda coachutbildningsföretaget i Sverige som kan erbjuda EN coachutbildning som ger deltagaren möjlighet till att erhålla TVÅ internationella coachcertifieringar utfärdade av världens två största coachorganisationer – ICC och ICF.

Så här tycker några av deltagarna om utbildningen:
“Inte bara en utbildning utan något mycket mera. En resa som lärde mig mycket om mig själv som chef och ledare, hur jag vill vara och vad jag vill stå för. Coachutbildningen skapade för mig som chef en trygg plattform som vilar på värderingar och trovärdighet. Idag känner jag ett lugn och en trygghet i mitt ledarskap vilket påverkar mina medarbetare i positiv riktning.”
Pia Källqvist, Enhetschef Apoteksakademin, Apoteket AB

”Utvecklar dig själv som människa, man blir energirik och får ett redskap/metodik som går att använda i många sammanhang.” Torbjörn Söderholm, HR Director, Tetra Pak, Sverige

Det finns några få platser kvar till den utbildningen som startar den 9 mars 2015 i Stockholm.

Varmt välkommen att anmäla dig!