Om oss

Qualitas affärsidé

Qualitas hjälper organisationer att bli lönsamma genom att utveckla personal och organisation.

Qualitas vision

Qualitas skapar en värld full av leenden.

Vi tror nämligen att när människor ler så mår de bra, när människor mår bra vill de vara med och bidra till en bättre värld, när vi har en bättre värld mår människor bra!

Qualitas värderingar

Vi tror på det goda företaget där alla medarbetare mår bra och där man har en balans mellan arbetsliv och privatliv. Med respekt för individen, där rätt man är på rätt plats skapas förutsättningar för ett lönsamt företagsklimat som genomsyrar såväl Qualitas interna arbete som det budskap vi vill förmedla till våra kunder. När alla människor mår bra har vi skapat vår vision – en värld full av leenden.

Qualitas kunder

Qualitas vänder sig i första hand till modiga ägarledda företag, gärna i långa projekt då förändring tar tid. Hellre långa projekt med kortare insatser än en stor insats och ingen uppföljning. Vi vill arbeta med företag som inser och förstår att förändring är nödvändigt och att omvärlden är i konstant förändring.

Qualitas arbetar i stor utsträckning med tjänstesektorn och har specialistkompetens i inom resor och turism. Allt ifrån små resebyråer och vandrarhem till stora aktörer är våra kunder. Vi välkomnar alla inom näringslivet som vill förbättra sig inom våra områden.

Vi arbetar också med ett antal skolor inom ramen för KY(kvalificerad yrkesutbildning och YH(yrkeshögskolan) som utbildar både resekonsulter samt de som vill verka inom hotell, konferens och event.