Medarbetare & samarbetspartners

Medarbetare

Qualitas arbetar i nätverk och med underkonsulter. Sedan hösten 2014 har vi inlett ett samarbete med Orjala & partners där vi erbjuder utbildningar i värderingsstyrt ledarskap, teamutveckling och coachutbildning.

  • 250x350

Mette Bungerfeldt
ICC Certifierad Business Coach och Organisationskonsult. Ekonom med inriktning på Service marketing and management samt mångårig erfarenhet från resebranschen. Har tidigare arbetat med såväl kundservice som kvalitetsutveckling. Håller bla i ledarskaps och – kundkommunikationsutbildningar samt organisationsutveckling.

Motto: Lycka är när det du tänker, det du säger, det du känner och det du gör är i harmoni.

mette.bungerfeldt@qualitas.nu
0704 – 41 69 65

Orjala & partners

  • 250x350

Orjala & Partners är några av Sveriges mest erfarna tränare i värderingsstyrt ledarskap.

Vårt kundlöfte:
Du kommer att få frågor du inte vill ha.
Du kommer att se det du inte vill se.
Du kommer att gå bortom dina mentala hinder för vad du idag tror är möjligt.

Mod:
“Mod är inte att inte vara rädd. Mod är att vara rädd och göra det ändå.”
Astrid Lindgren

läs mer på: www.orjala.se

Kimmy säljutveckling & Annika Kupila

  • 115x115
  • 115x115
www.kimmysalj.se

Annika Kupilas erfarenheter i yrkeslivet sträcker sig från offentlig sektor med pedagogiska krav till privat marknad med ”mål och vinst” som krav. Hon har haft yrkesroller som säljare, lärare, säljchef, personalansvarig samt platschef.

Huvudområde är att arbeta med kompetenshöjande insatser inom försäljning och kundservice med fokus på telefonteknik och coaching för såväl säljare som säljchefer. Annika har tio års erfarenhet i telemarketing med tyngd på besöksbokning/sälj i bland annat branscherna läkemedel, rese, bil och IT och yttterligare 10 år som utbildare och konsult i företaget Kimmy Säljutveckling