Extended DISC- Personanalys

Extended DISC Personanalys

En personanalys hjälper er att identifiera olika beteenden och kommunikationsstrategier som vi människor har samt vad som motiverar oss. Vi hjälper er att identifiera hur ni kommunnicerar med varandra och hur ni kan förbättra den.

Kommunikationsstrategier

Varför förstår vi inte varandra? En person kan tycka att han är klar och tydlig i sitt språk, medan mottagaren inte förstår alls vad som menas. Det beror på att vi kommunicerar på olika sätt. I alla grupper finns olika stilar att kommunicera, men också olika saker som motiverar oss. Vår stil och det som motiverar oss styr vårt beteende. Ibland är vårt beteende till vår nackdel. Genom att skaffa sig insikt om både sitt eget beteende och också andra människors beteenden kan man lära sig att kommunicera med andra personer så att de förstår vad man menar.

Extended DISC är en utbredd, enkel och populär modell kring våra beteende- och kommunikationsstrategier. De allra flesta tycker att den är otroligt intressant och rolig att lära sig. De flesta kan på kort tid lära sig den och förstå den MEN att sedan anpassa sitt eget sätt att kommunicera är desto svårare. Vi är experter på att inte bara lära ut modellen utan även träna människor att använda den så att den blir ett verktyg i varadagen.

Kontakta oss för konsultation!