På gång

Ny som chef eller arbetsledare

17Mar

Vi stärker nu upp med fler utbildningar på temat Ny som chef och har ett supererbjudande för det mindre företaget. Genom att ha en uppsättning med exakt lika innehåll kan man skicka sina chefer på samma utbildning vid olika tidpunkter. Vi erbjuder bra rabatter när man bokar in flera personer.

Kompetensutveckla dina chefer

Du har nyligen gett en duktig medarbetare en möjligeht att ta ett nytt steg i karriären – eller så är du nybliven chef och arbetsledare, med funderingar på vad som är ditt ansvarsområde och vad som egentligen gäller. Många frågor snurrar antagligen i ditt huvud och du funderar på ditt ansvar och dina befogenheter, vad rollen innebär och vad du egentligen får och inte får göra som chef och ledare. Vad är skillnaden och hur ska du tackla allt ansvar? På den här kursen träffar du likasinnade, får möjlighet att bygga nätverk och kompetensutveckla dig.

Läs mer om vår utbildning Ny som chef