Referenser

Efter varje kurs gör vi utvärderingar. Vi är stolta över det positiva gensvar vi får ifrån våra kunder.
Läs också vad våra kursdeltagare tycker här intill.

Jeanette Liedgren VD Gewe Promotion AB

  • 250x350

Qualitas är företaget som har hjälpt Gewe Promotion AB att utvecklas som företag, individ och
grupp. Mette är coachen som stöttar men även utmanar dig som blir coachad. Jag rekommenderar varmt alla som vill jobba med sin personliga utveckling såväl privat som professionellt att välja just Qualitas.

Johanna Pettersson, Meeting in Sweden

  • 250x350

Mette är excellent! Med sin förmåga att lyssna, se människan, driva rak och ärlig kommunikation, inspirera och “putta över kanten” väcker hon mod, kreativitet och fokuserat engagemang till liv som får människor och företag att utvecklas och växa. Mette Bungerfedt och Qualitas rekommenderas varmt, jag önskar vi hade coach tillfälle varje dag. Tusen tack Mette för att du har peppat och drivit mig fram till mina mål på så kort tid, delat dina viktiga erfarenheter och kunskaper. Jag trodde inte det var möjligt. Det är ovärderligt! October 24, 2012

Thomas Aziz, TS produktion

  • 250x350

Vi är ett företag med 3 grundare och ägare där samtalet mellan oss är avgörande. Mette Bungerfeldt hjälpte oss hitta varandras styrkor och utnyttja det för vår utveckling. Företaget håller på och växa där coachningen har hjälpt oss att komplettera varandra istället för att ifrågasätta. Vi vet nu var vi har varandra som grupp!

Glenn Carlsson, Zetterbergs Industri AB

  • 250x350

Jag vill tacka för en mycket bra och givande chefsutbildning.
Upplägget på denna utbildning var mycket bra då det blandades med teori praktik och man blev aldrig trött.
Tack igen

Pernilla Brouzell, Marknadschef InfoTorg

  • 250x350

Mette Bungerfeldt anlitades för att hjälpa oss att utveckla vår kundservice.
Del 1: Föranalys för identifiera nuläge för kundservice samt InfoTorgs behov av placering kundservice.
Resultat – beslut om förflyttning från kundservice från Strömsund till Stockholm samt framtagande av vision om att skapa ”Sveriges bästa kundservice”
Del 2: Genomlysning av kundservice arbete och förslag på förbättrade arbetsprocesser, hantering av fel samt förslag på hur för förflyttningen praktiskt kunde genomföras med handlingsplan och förbättringsförslag.
Resultat:Genomförd flytt samt klargörande av kundservice roll internt och gentemot kunder.
Del 3: Hur bli Sveriges bästa kundservice? Workshops med kundservice för att ta fram handlingsplan för att bli Sveriges bästa kundservice. Arbetet pågår fortfarande.

Johan Rosendahl, VD, XL-BYGGPARTNER AB

  • 250x350

Mötet med kunderna är det viktigaste i vår verksamhet. Därför var utbildningen Excellent kundbemötande ett perfekt sätt för oss att få förståelse för olika kundtyper och hur vi ska hantera dessa. Qualitas upplägg och genomförande av denna utbildning var mycket professionellt, den engagerade hela personalen, vilket var syftet.

Kerstin Pettersson, utbildningsledare, Yrkeshögskolan, Skellefteå

  • 250x350

“Vår mångåriga erfarenhet av att anlita Qualitas i ämnen som organisation och ledarskap har varit oerhört lyckosamt och givande. Våra studenter har utvecklats och fått en bra grund att stå på inför det kommande arbetslivet. Genomförande känns professionellt med en mycket engagerad föreläsare. Ett gott samarbete som vi gärna fortsätter med.”

Karin Lyth, Yrkeshögskoleutbildning vid Göteborg Stads Utbildning

KY-Akademien/ Yrkeshögskoleutbildningen vid Göteborg stads utbildning har under många år anlitat Mette Bungerfeldt som konsult och lärare i flera kvalificerade yrkesutbildningar. Detta ha resulterat i mycket nöjda studenter som fått sig till livs ett synnerligen väl strukturerat innehåll med bra modeller och metoder i ett komplext ämne. Mette Bungerfeldts sätt att undervisa ger studenterna verktyg och kunskap som interneras i praktisk handling.


Referenser

Feed-back från kursdeltagare

Den feedback vi får från våra kursdeltagare är ovärderliga för oss i vårt arbete att skapa excellent utbildning och fantastiska förutsättningar för våra kursdeltagare att utvecklas. Här kan du ta del av vad de tycker.

Läs mer